Politica de retur

In cazul clientilor persoane fizice, pentru a beneficia de returul produselor conform OUG 34/2014, trebuie completat formularul de retur aflat mai jos si expediat produsul catre vanzator cel tarziu in a 14-a zi de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele/expedierile completate/efectuate dupa aceasta perioada nu sunt luate in considerare.

Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator

Se recomanda ca produsul returnat sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Produsele comercializate pe site nu fac parte din categoriia exceptiilor prevazute de legislatia in vigoare Exceptii de la retur Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014, Art. 16 ),

Nu vor fi acceptate la retur produsele care prezinta modificari fizice sau optice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, taieturi, cusaturi rupte, destramari ale materialului, pete, fermoare nefunctionale, si alte defecte ce le poate prezenta un produs neconform (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului in scris la adresa de email .........................ro. Pentru inlocuire se vor respecta urmatorii pasi: produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire excesiva sau interventii neautorizate, astfel incat obiectul nu mai poate fi adus la conformitatea initiala prin reparare . In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, se accepta un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsul trebuie sa fie insotit de documentele fiscale eliberate.

Pentru produsele returnate dar utilizate se va proceda la diminuarea valorii conform OUG 34/2014, Art. 14, Alin. 3; 4.

Clientii persoane fizice pot returna produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen  de maxim 14 zile de la cumpararea lor, in urmatoarele conditii:

produsul sa aiba ambalajul, etichetele si acesoriile intacte;

produsul sa nu prezinte urme de asamblare/dezasamblare/utilizare execesiva ;

etichetele de identificare nu sunt deteriorate;

produsul sa nu prezinte semne de utilizare.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de cumparator.

Va rugam sa NU deteriorati ambalajul in nici un fel cel putin pe toata perioada legala de retur. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru un posibil retur in perioada de garantie. Recomandam pastrarea ambalajului pentru ca produsul sa fie transportat in cele mai sigure conditii .